Temat: [Ogólne] SYNC2 z Polskim lektorem :)
View Single Post
Stary 08-02-2019, 21:34   #325
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: SYNC2 z Polskim lektorem :)

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Praktycznie w każdym moim poście dotyczącym tłumaczonego EasyConnect użwane jest sformułowanie 'klient mirrorlinka'.
Rozumiem, ze wymaga dodatkowego wyjaśnienia, słowniczka?
Nie ukrywam, ze zawsze mnie jeżą prośby 'zrób proszę dla mnie "streszczenie dla kierownictwa" bo mi się nie chce czytać tych długich wpisów"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie ma obowiązku czytania, ale jak już chce się zadać pytanie - to jednak może warto przejrzeć treści już podane...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiesz, róznie ludzie podchodzą do tej sprawy. Jedni próbuja naprawiać świat, udawadniać, że mają rację absolutną i monopol na wszystko. Inni pomyślą, że może ktos inny się juz w tym wszystkim pogubił i zamiast pisac 7 wierszy kazania, po prostu, krótko i rzeczowo odpowiedzą w 3 słowach. To jest tzw. efektywnośc komunikacji
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem