Cytat:
|
...
Pisząc do nas że nie czytamy całego wątku sam pan sobie przeczy......
|
1) Początek wątku nie jest o mirroringu tylko o próbie wgrania polskiego lektora do oryginalnych map. I tak jest przez kilka pierwszych stron. Sceptycyzm mój dotyczył tamtego rozwiązania.
2) W pewnym momencie wątek przerodził się w reklamę 'scrackowanego' rozwiązania Rosjanina (Rosjan) dotyczącego mirroringu, Navitela oraz mediaplayera do Sync2. Rozwiązanie jest znane od co najmniej 2 lat i obecny w tym wątku nagły entuzjazm wobec niego wynikał jedynie z aktualnego jego 'scrackowania'. Ponieważ słabo toleruję jawne reklamowanie 'scrackowanych' (co za eufemizm...) rozwiązań 'prywatnych pasjonatów' - toteż włączyłem się i za free obiecałem pomóc w nabyciu rozwiązania 'u źróda' z opłatą dla autora tych modów.
3) Ponieważ kilku kolegów skorzystało z tej drogi za moim pośrednictwem - postanowiłem zmiejszyć im niedogodność wynikającą z konieczności użycia całkowicie chińskiego klienta mirroringu. Usiadłem i przetłumaczyłem co się dało. Za free i dla użytkowników forum.
Gdzie tu widać 'wzajemną sprzeczność'? Wystarczy jeszcze raz cofnąć się i prześledzić co się działo...