View Single Post
Stary 12-02-2019, 20:57   #1658
miraf
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Ford Mondeo MK4 kombi
Silnik: 2.0 140KM/163 by Polarny
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Światła do jazdy dziennej jak zamontować?

Witam. Odgrzeje trochę temat. Mam ford mondeo mk4 2012. Niestety Trend i nie mam oryginalnych Drl montowanych w zderzak. Założyłem sobie Drl philipsa day light które działają super, zresztą parę stron wcześniej dałem fotki jak to wygląda. Naprawdę jestem z nich zadowolony, ale chciałem jednak zamontować oryginały, a philipsy dam ojcu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. I teraz tak. Wiązkę mam tylko do świateł przeciwmgielnych, wiec muszę dokupić nową/używkę która pójdzie też do Drl. Musze kupić światła oryginalne/używki i ramki. To wiem. Muszę w kompie włączyć DRL. Teraz mam pytanie. Czy u mnie da się to podłączyć bo dzwoniłem do ASO, sprawdzili po vinie i marudzili jak to oni że się nie da itd. Ale jak już sam się przekonałem to ASO swoje, ale dzięki pomocy forumowiczów elegancko dużo się jednak. Mam jeszcze pytanie dotyczące modułu HCM, co tu wyczytałem w tym temacie, czy go muszę mieć, a no i ile przewodów musi mieć wtyczka do której muszę wpiąć wiązkę która będzie obsługiwać DRL. Aha mam włącznik świateł automatyczny i czujnik zmierzchu. Dzięki za odp. Pozdro

Ostatnio edytowane przez miraf ; 12-02-2019 o 21:00
miraf jest offline   Odpowiedź z Cytatem