Temat: [S-MAX 2015- ] Wiadomo coś na temat faceliftingu
View Single Post
Stary 14-02-2019, 17:07   #210
garry2012
ford::average

Imię: garry
Model: A5
Silnik: 1.8
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Wiadomo coś na temat faceliftingu

@latar

Cytat:
Z kolei zwykły Titanium nie przekonał mnie prowadzeniem. Kij wie.
To co zrobić, bo jestem w kropce. Do złożenia zamówienia mam jeszcze kilka miesięcy, ale jak pogodzić fakt, że z zewnątrz podoba się ST Line a w środku Vignale. Odklejać chromy, dokupować bajery z ST Line. Za dużo stresu i zabawy jak zamierzam wydać 150-180 tys zł.

Cytat:
Jeśli chodzi o fotele to ta skóra w Vignale jest dosyć miękka i odciski po fotelikach zostaną na zawsze. Gdybym miał brać Vignale pod foteliki to wymieniłbym cały drugi rząd na jakieś używki, w miarę tanie są.
To już bym wolał jakieś podkładki czy maty dać pod foteliki niż się bawić w używane kanapy.

Cytat:
A, jeżdżę ST-Line EcoBlue 190KM A8 i nie jest za bardzo, szczególnie ta skrzynia jakoś mi nie odpowiada.
Mój kolor lakieru tzn. od zawsze podobał mi się ciemno-szary ale felgi masz moim zdaniem tragiczne. Na jakich zasadach jeździsz? Wypożyczyłeś? Jakiś wynajem? Chciałbym pojeździć różnymi wersjami, ale nie tak, że sprzedawca z salonu będzie siedział obok. Czy jest jakaś opcja żeby różne wersje potestować?

Cytat:
No i jak dla mnie to za dużo baroku na zewnątrz. Te wszystkie chromy trzeba by albo zdjąć albo okleić.
ST Line ma tragiczny środek a Vignale barok z zewnątrz i po zaklejeniu chromów wygląda jak Titanium z napisem Vignale i grillem w plastry miodu. W jakim kierunku tu można iść?
garry2012 jest offline   Odpowiedź z Cytatem