Temat: [Ogólne] SYNC3 - aktualizacja map
View Single Post
Stary 14-02-2019, 17:35   #671
marcysia
ford::average

Imię: Tomek
Model: Focus MK3 FL, Focus MK2
Silnik: 1,5 TDCI 120 KM / 1,6 TDCI 109 KM
Rocznik: 2017 / 2005
Domyślnie Odp: SYNC3 - aktualizacja map

Cytat:
Napisał kolopeter Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie zrozumiałes. Zobaczyć nie znaczy wczytać. Chodzi o to, żeby obejrzec sobie co jest w pliku, jakie informacje. Masz pliki mapy a autoinstalem?
Zrób sobie upgrade softu do 18025 i użyj wtedy plików z autoinstalem dla wersji 18025. Prościej chyba się nie da. Albo znajdź kogoś w miejscowości, kto ci to zrobi.
Widzisz...mam wrażenie, że to Ty nie zrozumiałeś albo nie przeczytałeś co napisałem. Mówiłem, że aktualnie nie mam jak sprawdzić bo nie mam auta (stoi w ASO). Kilka postów wcześniej napisałem, że przeprowadziłem aktualizację do 18025 i zamieściłem nawet fotkę. Napisałem też, że wobec niemocy serwerów forda wgrano mi w aso f7. To Ty powiedziałeś "zobacz plik version.der z jakiegokolwiek pliku tar.gz do S3". Nic z niego nie wyczytałem więc zamieściłem go pod swoim postem. Zamiast się przemądrzać może dla odmiany wnieś coś twórczego do wątku albo daruj sobie odpowiedź. Nie każdy jest takiej wysokiej klasy specjalistą jak Ty. Forum - czy to o gotowaniu czy o motoryzacji służy do wymiany doświadczeń i korzystania z porad bardziej doświadczonych użytkowników a nie doznawania poniżeń ze strony szpeców Twojego formatu.
marcysia jest offline   Odpowiedź z Cytatem