View Single Post
Stary 15-02-2019, 05:44   #9
weuek
Zablokowany

Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Totalna porażka ASO i Ford Polska

Cytat:
Napisał Robert 68 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale czasem bywa i tak "nie każda mor....a pasuje do Forda"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O! To jest właśnie to. :-) Bo jak widzę niechlujnie wymyślone rzeczy, to mnie one irytują i chcę się ich pozbyć. Ford jest OK, jeśli "lejemy i jedziemy". A ja lubię posiedzieć z autem w garażu i o nie zadbać. A w fokusie gdzie nie zajrzałem, to raził mnie kicz nadwozia.

Nie zepsuł się, nie był trefnym egzemplarzem, tylko był wymyślony niechlujnie. O szczegółach tyle razy pisałem na forum, że nie będę się tu znów wysilał. Problem opisany przez autora tego wątku to przecież nic nowego, bo właściciele fokusów i b-maksów z tym samym sobie radzili. Mój akurat nie przeciekał, chociaż pod wykładzinę przed przednimi fotelami nie zaglądałem, a tam z gatunku TTTM też stwierdzono przeciekanie:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Przy okazji, widać jaki jest pomysł forda na podłogę - jedna stopa niżej, a druga wyżej. Bo projektant-amator nie wiedział, że blachę trzeba ukształtować tak, żeby po położeniu nawiewu na tył podłoga była równa. To jest właśnie szczegół ilustrujący tysiąc pińcet sto dziewińcet fordzianych wtop. Takie detale mnie zniechęciły. A są tacy, co ich nie widzą i jeżdżą zadowoleni.

Ostatnio edytowane przez weuek ; 15-02-2019 o 05:53
weuek jest offline   Odpowiedź z Cytatem