Mam problem, bo nagle przestał kręcić rozrusznik. Po zaparkowaniu, po paru godzinach już nie odpalił. Po wciśnięciu sprzęgła i przycisku, pojawia się normalnie zasilanie i nic więcej... jakieś tam cykanie-bzykanie pod maską słychać. Obstawiałem rozrusznik, ale po podaniu zasilania z akumulatora do wtyczki rozrusznika, zakręcił i odpalił...
Znalazłem podobny temat na forum i tam pomogła wymiana rozrusznika, ale nie było próby podłączenia go na krótko, więc już zwątpiłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Testowo przekładałem przekaźniki pod maską, bo są chyba 3 albo 4 identyczne, ale bez zmian. Z kompa wyskoczył mi jedynie błąd alternatora (P1632).
Miałem niedawno wymieniane m.in. pompkę sprzęgła i wysprzęglik, więc trochę tam rozbierali, ale przez parę dni po robocie było wszystko ok. Jakieś sugestie, gdzie i czego szukać?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.