Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 17-02-2019, 17:36   #1247
taamaar
ford::amateur

Imię: Pablo
Model: S-max
Silnik: 2.0 tdi
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Cześć. Nowy na forum. Przeglądam ten temat bo zamierzam kupić radio na androidzie do mojego S-maxa 2010 2.0 diesel. Standardowo jest oryginalne a myślę o czymś jak to:

https://www.ebay.ie/itm/7-Car-DVD-Ra...mY7:rk:26:pf:0

Macie doświadczenie z takim radiem? Możecie podsunąć link do swoich jeśli kupiliście ostatnio i działa wam niezawodnie? Być może dokupię kamerkę cofania bo widzę, że to również jest obsługiwane.
Czy te radia działają w porządku czy tylko kolejna elektronika za większe pieniądze a niezawodność taka sobie?
Nie musi być konkretnie ten model byleby na androidzie bo takie z żoną mamy telefony. Widzę, że są różne procesory, ram, rom itp. Jeśli chodzi o okablowanie dla modułów internetu komórkowego to taki dongle można podpiąć i wypuścić np do schowka? Z internetem nie będzie problemu jeśli będzie możliwość połączyć się przez hotspot z telefonu. Nawigacja w tych radiach jest w porządku? Współpraca ze sterowaniem radia z kierownicy też? Ciekawią mnie wasze opinie. Dobrze byłoby kupić coś sprawdzonego. Jak przeglądam różne modele to wygląd podobny ale różni sprzedawcy, specyfikacja również.

Dzięki za info i wszelkie rady!

Ostatnio edytowane przez taamaar ; 17-02-2019 o 17:41
taamaar jest offline   Odpowiedź z Cytatem