Temat: [Focus 2011-2014] Siłowniki maski - co i jak.
View Single Post
Stary 20-02-2019, 12:11   #19
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Teleskop maski - doposażyć.

Cytat:
Napisał Fiestaczek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Masz może instrukcję? Ciekawi mnie sam montaż...
Cytat:
Napisał maciej_b Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pokaż jak to wygląda po montażu. Czy coś trzeba docinać itp?
Ja wszystko już udostępniałem, ale proszę ponownie.

https://www.youtube.com/watch?v=HcANbVfdLS0

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zdjęcie zestawu ze strony producenta:

Jak wspomniałem, montaż to jakieś 15 minut wolnym tempem.
Potrzebne narzędzia widać na podstawie tego jakie są części (bit, płaski klucz, nasadka)
Instrukcję mam gdzieś w domu w pudełku ale nie sądzę że to aż tak potrzebne żeby już teraz wrzucać do tak prostej operacji.
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem