View Single Post
Stary 21-02-2019, 12:18   #484
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Akcja serwisowa 17S09 Możliwy wyciek oleju

Cytat:
Napisał kopson Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pytanie tylko, czemu miałbyś robić tylko jedną akcję serwisową nie robiąc poprzedniej.
Bo jedna nie ma związku z drugą.

Obstawiam, że przejrzałeś cały wątek, ale na wszelki wypadek podrzucam zdjęcia ze wcześniejszych stron:

Twoje zdjęcie (obróciłem co by ładniej było widać):
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Przed akcją:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Po akcji:

Na moje oko, to powinieneś mieć to zrobione, no ale z racji, że jesteśmy na forum i piszemy głupoty to nie mamy nic do powiedzenia.

P.S. A na serio - tak - nie wszystko napisane w internecie jest prawdą.
Możemy się mylić, nikt nie jest nieomylny i nie jest problemem stworzyć jakiś mit.
Rozumiem i takie podejście, ale dziwi mnie, czemu nagle Twój miałby nie być robiony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

P.S. 2 Widzę różnice w rurze idącej w prawo. Czyli masz jednak coś czego nie było w układzie "z przed akcji serwisowej"

Ostatnio edytowane przez edmun ; 21-02-2019 o 12:21
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem