Cytat:
|
Pytanie tylko, czemu miałbyś robić tylko jedną akcję serwisową nie robiąc poprzedniej.
|
Bo jedna nie ma związku z drugą.
Obstawiam, że przejrzałeś cały wątek, ale na wszelki wypadek podrzucam zdjęcia ze wcześniejszych stron:
Twoje zdjęcie (obróciłem co by ładniej było widać):
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przed akcją:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po akcji:
Na moje oko, to powinieneś mieć to zrobione, no ale z racji, że jesteśmy na forum i piszemy głupoty to nie mamy nic do powiedzenia.
P.S. A na serio - tak - nie wszystko napisane w internecie jest prawdą.
Możemy się mylić, nikt nie jest nieomylny i nie jest problemem stworzyć jakiś mit.
Rozumiem i takie podejście, ale dziwi mnie, czemu nagle Twój miałby nie być robiony
P.S. 2 Widzę różnice w rurze idącej w prawo. Czyli masz jednak coś czego nie było w układzie "z przed akcji serwisowej"