Odp: Sync 2 zamiana na Sync 3
Witam,
Przeczytałem wątek od "dechy do dechy" ale nurtuje mnie kilka pytań. Może ktoś znajdzie chwilę i ochotę podzielić się swoją wiedzą i mnie trochę oświecić:
1. Czy dobrze zrozumiałem, że wymiana sync2 na sync3 nie ma wpływu na działanie przycisków na panelu. Mam np. panel z dodatkowymi przyciskami wentylacji foteli a nie jest to standardem i chciałbym zachować ta funkcjonalność.
2. Nie do końca rozumiem też temat anteny do navi w sync3. Wprawdzie nie mam nic na dachu ale zakładam, że jest jakiś moduł gps gdzieś w "trzewiach" konsoli to dla czego nie można jej wykorzystać do sync3 skoro jest to dobrze działający oryginał a przejściówkę pewnie się da ogarnąć. Mimo możliwości użycia map z telefonu chciałbym, aby fabryczna nawigacja też działa.
3. Czy nadal będzie działać DAB+ i redukcja szumów generowana z głośników w kabinie czy jest to niezależne od wersji sync-a?
4. Czy wymiana sync-a pociąga za sobą też upgrade softu do zegarów? (nie mam Polskiego języka i chętnie bym to zrobił przy okazji jeśli nie jest to w pakiecie )
5. Czy są jakieś różnice w sprzęcie (np. mediahub) jeśli chce się korzystać z urządzeń Apple.
6. Czy brak DSP w sync3 powoduję degradację jakości i tak "wątłego" audio w wersji premium ?
Będę wdzięczny za pomoc i wyjaśnienie przez tęgie głowy z tego wątku moich braków w wiedzy.
Ostatnio edytowane przez atomic ; 22-02-2019 o 10:38
|