View Single Post
Stary 22-02-2019, 18:15   #34
Jarri S-max
ford::average

Imię: Jarek
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCI EcoBlue
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Pochylające się lusterka przy cofaniu

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A skąd lusterka miały by wiedzieć do jakiej pozycji się mają pochylać jak nie ma pamięci ustawień????Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czasami stan wyobraźni technicznej kolegów mnie emeryta mocno zadziwia...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pomijam już taką "drobnostkę techniczną" jak fakt, że lusterka przy braku pamięci foteli nie mają po prostu czujników położenia...
Wysokość podnoszenia klapy bagażnika mogę sobie zaprogramować, a pamięci foteli nie mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie każdy musi być ekspertem, dlatego pytam.
Podobno kto pyta nie błądzi.
Pozdrawiam!