View Single Post
Stary 23-02-2019, 23:14   #37
kzmuda1
FCP member

Imię: Krzysiek
Model: wszytkie fordy 2,7 lubie , Mach-e podstawa
Silnik: TDCI PB , obecnie 2.0 ecobost 243
Rocznik: 2020-----2023>>>>>
Domyślnie Odp: Przeróba lamp tylnich raz jeszcze

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na emeryturze? .Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
oj tam oj tam, Emerytura, to nie kalectwoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hmmm, może za dużo wszystkiego napsułem w życiu ze to takie szybkie dla mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale tez się broniłem do pewnego momentu przed rożnymi rodzajami prac, ale niestety jest to niewykonalne i trzeba często.

odczepiając osłonę pod kierownica na wprost oczu mamy 2 wtyczki BCM C2280G i F , rozebrać wtykę dołożyć piniki , polutować ,

jak będziesz jechał gdzieś możesz zajechać.... w przerwie na kawę zrobię @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] , nie musisz dłubać na emeryturze ..... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ps. trzeba dołożyć czujniki i lampy EU led do Edge .......