Cytat:
Na emeryturze? . Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
oj tam oj tam, Emerytura, to nie kalectwo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hmmm, może za dużo wszystkiego napsułem w życiu ze to takie szybkie dla mnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale tez się broniłem do pewnego momentu przed rożnymi rodzajami prac, ale niestety jest to niewykonalne i trzeba często.
odczepiając osłonę pod kierownica na wprost oczu mamy 2 wtyczki BCM C2280G i F , rozebrać wtykę dołożyć piniki , polutować ,
jak będziesz jechał gdzieś możesz zajechać.... w przerwie na kawę zrobię
@
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
, nie musisz dłubać na emeryturze .....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ps. trzeba dołożyć czujniki i lampy EU led do Edge .......