View Single Post
Stary 27-02-2019, 10:50   #4
robert19091990
ford::average

Imię: Robert
Model: Ford Focus
Silnik: 1.8TDCi
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: wymiana radia 6000CD na Navi

Cytat:
Napisał FiestaCiechanow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak wiem kosztuje trochę więcej ale daje dużo więcej możliwości... nie wiem czy korzystasz z yanosika - jeśli nie to zdecydowanie polecam zwłaszcza na trasy.
Jeśli zdecydowałbyś się na to radyjko no to koniecznie należałoby zadbać o bezpieczeństwo przed złodziejami: alarm, jakiś plastik wyrzeźbić do maskowania. Chyba, że garażujesz/trzymasz w bezpiecznym miejscu no to wiadomo
Raczej garażuje samochód i parkuje "w miarę" w bezpiecznych miejscach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A możesz powiedzieć jak z montażem? Jak z kostkami, gniazdem antenowym no i jak z wyjmowanie starego radia? Trzeba część deski ściągać tzn srebrną obudowę czy sama ramka i mam dostęp zabezpieczeń żeby je wymontować? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
robert19091990 jest offline   Odpowiedź z Cytatem