View Single Post
Stary 05-03-2019, 14:12   #34
Fiesta Mk8 ST Line
ford::professional

Imię: Michał
Model: Fiesta Mk8 ST-Line, Mondeo Mk5 Turnier PS
Silnik: 1.0 EB, 2.0 ropniok
Rocznik: 2018, 2019
Domyślnie Odp: Mondeo mk5 /Focus mk4

Cytat:
Napisał skucha87 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@Fiesta Mk8 ST Line : ten design 1 uogólniłem. Pakiet zawiera -felgi 17", reflektory full LED statyczne, tylne światła częściowo w technologii LED, przyciemniane szyby w tylnej części nadwozia. Standardem w ST-Line są felgi 17", a ja w dodatkowych opcjach dostałem przyciemniane szyby, refletory LED przód oraz tylne częściowo w LED. @potraff : @Fiesta Mk8 ST Line : powiem Wam, że nie dopytałem czy to auto z placu. Jak dzisiaj będę rozmawiał to wspomnę o tym. Generalnie o co jeszcze warto dopytać (kupuję 1szy raz auto z salonu - oczywiście fora i poradniki przejrzałem, ale może jest jeszcze coś o co warto zapytać)? Doradźcie proszę.
To nie zmienia faktu że takie auto kosztuje wg cennika 108300, więc rabat i tak na poziomie 17%, czyli wg mnie bardzo dobry. Na auta z placu są zwykle dużo większe rabaty, bo dealer już za niego zapłacił i chce odzyskać płynność. Na auto pod zamówienie jest gorzej, nie ma już tego argumentu. Więc jeżeli to auto pod indywidualne zamówieni i masz czekać 4 miesiące, to cena bdb, jeżeli nie to też w miarę ok.
Fiesta Mk8 ST Line jest offline   Odpowiedź z Cytatem