View Single Post
Stary 06-03-2019, 19:57   #8
kopson
ford::advanced

Imię: Tomasz
Model: Focus Mk3, Skoda Karoq, Opel Astra V
Silnik: 1.6 EB 150>182KM, 1.5 TSI 150KM, 1.4T 150KM
Rocznik: 2014,2022,2019
Domyślnie Odp: Focus mk2 1.6 115km prośba o ocenę

Cytat:
Napisał Kazionator Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mógłbyś to trochę rozwinąć? Tak jak mówiłem, to ma być mój pierwszy ford a ostatnie auto kupowałem 6 lat temu, ale patrząc po innych ofertach to za 16-17 tys mogę co najwyżej wyrwać coś z podobnym wyposażeniem ale sprowadzonego z dwa-trzy razy większym deklarowanym przebiegiem...
Prawdę mówiąc sam odpowiedziałeś sobie na pytanie, czy wolisz kupić za 16-17 takie jak opisałeś powyżej, czy trochę droższe ale pewniejsze z polskiego salonu. A to, co inni koledzy z forum napiszą na ten temat i tak nie ma większego znaczenia, bo cenę będziesz negocjował nie z nimi ale z właścicielem (zakładając że jesteś dalej zainteresowany tym autem)

Bump: Jest taka jedna niepisana zasada przy poszukiwaniu używanego samochodu, o której pisał kiedyś w innym poście np. kolega @weuek : zacznij przeglądanie ofert od tych najdroższych z danego rocznika, a nie od tych najtańszych. Myślę, że szybko zrozumiesz, dlaczego warto tak zrobić.

Ostatnio edytowane przez kopson ; 06-03-2019 o 20:02
kopson jest offline   Odpowiedź z Cytatem