Witam serdecznie.
Zwracam się z prośbą o pomoc w moim problemie.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A więc tak posiadam Forda Focusa Mk2 2005r, 1.6 TiVCT 115km Benzyna, Hatchback.
Problem pojawił się 3 dni temu gdy jechałem na prostej drodze i akurat miałem ściszone radio pojawiło się dziwne bicie/stukanie podczas lekkiego skręcania kierownicy w lewo np. przy zmianie pasa ruchu. Słysząc to samemu próbowałem dojść do tego co to może być i jadąc na prostej drodze manewrowałem kierownicą w lewo i prawo ale jak wspomniałem tylko skręt w lewo wywołuje to stukanie. Stukanie jest równomiernie nie zmienia się podczas przyśpieszania a gdy zejdę poniżej 50 km/h nic nie słychac. Dodam też że byłem na stacji diagnostycznej sprawdzili całe zawieszenie i niestety nic tam nie stwierdzono oprócz malutkich luzów w przegubach, gdzie przy tak małych luzach nie ma opcji żeby coś się działo.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Proszę o pomoc jutro Dzień Kobiet i miałem wyjechać ze swoją ok 200km od domu a jak auto mi się rozkraczy to fakt będe wiedział co, ale i kobieta mnie przechrzci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.