Temat: [Focus 2014-2018] Wymiana kompletnego silnika 1,5 ecoboost
View Single Post
Stary 10-03-2019, 19:12   #55
7gsi
ford::average

Imię: piotr
Model: Focus
Silnik: 1,0 ecoboost 125KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Wymiana kompletnego silnika 1,5 ecoboost

Cytat:
Napisał grundi_bdg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sugerujesz ze problem leży w tym ze robi się serwisy w ASO zgodnie z zaleceniami producenta ?

Rozumiem ze Ty do ASO jeździsz co 10 tys km na wymianę oleju i filtrów?
sugeruję...?
ja to piszę dużymi literami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

zmieniam oleje i filtry oleju max co 10.000km w każdym swoim aucie - a mam ich 5szt.

w przypadku tego auta:
https://www.otomoto.pl/oferta/jeep-g...#xtor=EREC-55-[id1]-20190215-[diplayLink]-2677713@1-20190215085337

fachowcy z aso dosłownie pukali się czoło, co im się za jakiś dziwny klient trafił - nie czeka na serwisy co 20tys km tylko zmienia olej dużo wcześniej.

ale przestali się śmiać, jak im kiedyś podsunąłem pod nos instrukcję obsługi. Oj, bardzo szybko przestali się śmiać, wręcz popadli w głęboką zadumę...

Bump:
Cytat:
Napisał 36ha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jednak dni tych żaluzji lub jej dolnej części są już policzone w moim aucie ze względu na na słabe chłodzenie intercoolera.
hehe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

w moim 1,0eb żaluzje wyleciały latem zeszłego roku - może ktoś potrzebuje...? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

jak będziesz to wywalał, zostaw podpięty silnik od żaluzji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

w 1,5eb bacznie się przyglądam temu wynalazkowi, jeszcze komplet jest na swoim miejscu.