Cytat:
a, to co innego.
obejrzyj górny wlot Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak zdejmiesz grill i górną kierownicę powietrza, od razu zobaczysz dlaczego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ta dziwna konstrukcja to pozostałość po przedliftowym przodzie, także idzie wykorzystać przestrzeń przy dole grilla.
|
Dzięki Piotrek pomogłeś w temacie i to bardzo.Tak na teraz myślę że jak tej chłodnicy nie da się umieścić w górnym wlocie to w dolnej nie ma takiej opcji ponieważ byłoby 4 chłodnice pod rząd jedna za drugą , no ale ścìągnę zderzak i będę widział co i jak może da się jakoś wkomponować w górnym wlocie.
Wracając do tematu układu chłodzenia posiedziałem dzisiaj na necie i znalazłem jedyny czujnik poziomu płynu który można zamontować w orginalnym zbiorniczku ff mk3 polift warunek to w miarę płaskie dno pod korkiem . Pomierzyłem i zmieści się przez otwór korka , natomiast muszę wypompować płyn ze zbiorniczka żeby dno wewnątrz zbiorniczka zobaczyć dokładnie. Jeśli się da to zamawiam i montuję.