Cytat:
|
A włożyłeś płyte żeby sprawdzić?
Wysłane z mojego Pixel 3 XL przy użyciu Tapatalka
|
Tak, do DVD serwisowego - odczekałem dobrą minutę może dwie i nic. Nawet po wybraniu menu zaawansowanego CD/AUX + CLIMATE + HOME i następnie Nawigation Download - nic się nie dzieje.
Natomiast sama mapa w menu kontekstowym radia po naciśnięciu MAP jest OK. Tylko ten soft jeszcze z poprawkami.
@
corneliusab
Puki co żadne ISO tu dostępne które pobrałem i wypaliłem na CD-RW nie wywala komunikat o proponowanej aktualizacji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak jak opisałem to powyżej dla oryginalnej mapy z mapami 2018, która w mojej ocenie nie ma SP 5.3
Jutro kupię zwykłą płytę CD-R i wypale ją z prędkością 4x (CD-RW - nagrywałem z najmniejszą dostępną dla tego nośnika czyli 10x - może to jest problemem, że nie zgłasza mi po włożeniu płyty komunikatu o wersji obecnego softu i proponowanej aktualizacji).
Bump:
Cytat:
|
Soft jest też na płycie z mapami.
Jest kombinacja dwóch klawiszy żeby wymusić instalacje jeśli aktualnie jest taka sama wersja.
Niestety nie pamiętam które, ale na pewno ktoś wie.
|
Właśnie o to chodzi że ja nawet nie wiem czy mam SP 5.0 czy SP 5.3. W nawigacji w menu serwisowym mam taką wersję.
MAIN_VER_SW: 0905_090802
REG_VERSION: DI_SWNAVI6.4C1P19
NAV_VER_SW: N0967VF__6.4C1P19
Póki co jednego jestem pewny miałem mapę 2008 z update 5.0 wyjąłem ją i wsadziłem mapy do DVD 2018. Radio przy tym nic nie zakomunikowało w sensie update. Mapy działają. Co do softu to czarna magia - nie wiem co mam i nie wiem dla czego ISO wypalone na CD nie komunikuje chęci update softu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.