Temat: [Focus 2014-2018] Akcja serwisowa - sprzęgło 18S07
View Single Post
Stary 11-03-2019, 12:45   #357
radecki666
ford::beginner

Model: Focus
Silnik: 2.0 tdci 210 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Akcja serwisowa - sprzęgło 18S07

Cytat:
Napisał kafar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja byłem dziś na akcji serwisowej.
Trochę jakby łagodniej się zbierał ale to może placebo od przeczytanych setek postów na ten tematGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do druczków to dostałem kartkę A4 ze szczegółami akcji.
Witam wszystkich
Mnie również w końcu przyszło odwiedzić serwis razem z moją foką z okazji akcji serwisowej.
Całość zajęła niecałe 2 godziny. Dostałem wpis do książki. Pierwsze wrażenia? Jakby dostał kopa od pierwszego biegu. Już się zastanawiałem czy przypadkiem nie dołożyli mi koni w górę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W każdym razie nie odczuwam negatywnych zjawisk. Co więcej Pan z serwisu zapewniał że jak dotąd nie było reklamacji na pracę skrzyni i osiągi silnika ale jeśli coś...to zaprasza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Serwis Forda w Bydgoszczy.
radecki666 jest offline   Odpowiedź z Cytatem