Cytat:
|
...spalanie może być tylko wysokie lub bardzo wysokie. ...
|
Zamiast przymiotników ocennych poprosimy o konkretne parametry...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak dla ustalenia uwagi podam, iż mój miał zapisane z USA spalanie na poziomie ok. 13l/100km..
Dzisiaj na pierwszych 100km w jego nowym życiu zmierzyłem mu 12,6l/100km (jeszcze ciągle na amerykańskiej benzynie...).
Poproszę tych co jeżdżą europejskimi MK5 albo S-maxami MK2 2.0EB o pokazanie "istotnie niższego" spalania "europejskich wyrobów"...
Poza wszystkim - jeśli ktoś zastanawia się nad posiadaniem Edga i jako istotne kryterium wyboru auta przyjmuje "niskie spalanie" - to chyba "z choinki się urwał"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Edek nie jest od niskiego spalania, tylko "by wyglądał" oraz "by się w nim czuć"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I ja twierdzę, że akurat te kryteria spełnia wzorowo!