Cytat:
Zamiast przymiotników ocennych poprosimy o konkretne parametry... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak dla ustalenia uwagi podam, iż mój miał zapisane z USA spalanie na poziomie ok. 13l/100km..
|
Trudno podać konkretne parametry spalania, bo, szczególnie w takim aucie jak Edge, w dużej mierze zależą one od wielkości silnika, jak pisałem (czy jest 2 litrowy EB czy np. 3.5 litrowa V szóstka) oraz od ... siły naciskania na pedał gazu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dlatego użyłem, jak to nazwałeś, "przymiotników ocennych", że spalanie jest wysokie lub bardzo wysokie.
Przyjmijmy, że jest to pewien zakres od 13l."w górę", co dla większości zjadaczy chleba w Polsce jest dużo.
Ale oczywiście nikomu nie odbieram przyjemności z zakupu i jazdy Edkiem, jeśli go tylko stać.
Bump:
Cytat:
Edek nie jest od niskiego spalania, tylko "by wyglądał" oraz "by się w nim czuć"... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I ja twierdzę, że akurat te kryteria spełnia wzorowo! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Dobrze powiedziane, hmm...tzn. napisane
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.