View Single Post
Stary 15-03-2019, 13:41   #16
Andrzej_K
ford::professional

Imię: Andrzej
Model: Focus MK3 Kombi Titanium
Silnik: 1,5 TDCI Duratorq 120 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Ford Focus Mk3 2017r

Cytat:
Napisał bolek-tarnow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(...)
całkiem nie potrzebnie bo dane z tego typu portali sa pierwszym punktem zaczepienia w temacie. Masz przecież informację że jest historia szkód dla tego egzemplarza więc wykup raport i będziesz tyle więcej wiedział. (...)
Jak większość polaków nie lubię być naciągany (ot, taka nasza narodowa przywara) i sądzę, że ta historia szkód będzie dotyczyła szkody która powstała już w Polsce.
W mój obecny Focus w "autobazie" też ma adnotację w historii uszkodzeń - 1 wpis lub więcej. Ja wiem, że to dotyczy wymienianej szyby czołowej na koszt ubezpieczyciela AC.
W "autodna" nie widzę tego rodzaju wpisu. Mają tylko archiwalne zdjęcia. Muszą one dotyczyć tej szyby bo takie zdjęcia wysyłałem do ubezpieczalni.

Ani "AutoBaza", ani "AutoDNA" nie pokaże mi "życiorysu" mego Forda gdy jeszcze był "niemcem". Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg autobaza.jpg (80.3 KB, 24 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg autodna.jpg (57.9 KB, 20 wyświetleń)