Temat: [Mondeo 2014- ] Spalanie 2.0 Ecoboost
View Single Post
Stary 15-03-2019, 19:53   #1856
leszek
ford::professional

Model: mk5 mk3 mkI
Silnik: 2,0, V6 1,8
Rocznik: 15,04 95
Domyślnie Odp: Spalanie 2.0 Ecoboost

Cytat:
Napisał Hansolo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Te 9,5 nawet nie brałem pod uwagę. Fotka pierwsza 9,4 a fotka druga 7,8 kolego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Coś i tak mi tu nie gra. Fotka pierwsza przebieg 147737 spalanie 9,4 . Fotka druga 147566 spalanie 7,8 . Tak więc co było przed programem, a co po programie. Bo mi wychodzi że po spalił więcej.
Chyba że se jaja robisz, a ja dałem się nabrać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
oj ojGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pisze że DO czyli do miejsca podróży i Z Powrotem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ten sam odcinek te same miejsce tylko prędkość o 8km większa dałem porównanie.
Sami wiemy że przy tych prędkościach pali 8,8-9l/100km i 9.9-10,3l/100km
Przecież nie będę robić filmików po 20 min żeby coś pokazać i prosić o laikiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
leszek jest offline   Odpowiedź z Cytatem