Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 18-03-2019, 14:08   #67
gucio770920
ford::average

Imię: Michał
Model: Focus kombi MK4
Silnik: 1,5 Ecoblue 120KM ZTDA
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: 1.0/1.5 EcoBoost A8

Cytat:
Napisał Fiesta Mk8 ST Line Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to myślę że mam dobrą wiadomość dla Ciebie, bo akurat jechałem demówką focusa w dieslu i też to strasznie brzęczało. Zapytałem handlowca o co kamon, on powiedział że sprawa jest znana, to jest jakiś moduł montowany pod deską i że jest on za blisko grodziówki. Jest na to akcja serwisowa. Będę dzisiaj w ASO to dopytam o to dokładnie.
Będę Ci bardzo wdzięczny za informacje na temat tego brzęczenia pod kokpitem bo aż się gotuje we mnie jak to słyszę. Do serwisu nie jechałem z tym brzęczeniem bo jak te ciaparuchy tam łapy wsadzą a być może wymontują kokpit to aż się boję pomyśleć jakie nowe dźwięki się pojawią. Daj znać jak coś się dowiesz.

Mam nadzieję że będziesz zadowolony z wyboru - ja niestety nie jestem. Myślałem o benzynie ale teraz te silniki są trzycylindrowe a ja poniżej 4 cylindrów nigdy nie zaakceptuje silnika, dlatego wolę już szorstko pracującego diesla.
gucio770920 jest offline   Odpowiedź z Cytatem