Cytat:
|
Czy Ty wiesz co piszesz? Czy piszesz, co wiesz?
Daj jeden artykuł, który mówi, że nowa opona nie może ( podkreślam NIE MOŻE byś zrozumiał) mieć bieżnika poniżej 7mm? Ja takiego nie znalazłem
|
Nie znajdę artykułu, który mówi, że nowa opona nie może mieć bieżnika poniżej 7mm. Natomiast nie chce mi się też wklejać masy artykułów, które mówią że nowa opona letnia ma 8-9mm bieżnika. Ale tobie życzę, abyś przez całą swoją karierę motoryzacyjną kupował nowe komplety z bieżnikami 6mm
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeden z was kupuje nowe opony z bieżnikiem 6mm, drugi ten sam model o tym samym rozmiarze z bieżnikiem 7,8mm? I na obu kompletach widnieje ta sama etykieta EU z identycznymi parametrami?
PS. Proszę wrócić do wątku rozmowy, do przestawienia swoich pomiarów głębokości bieżnika suwmiarką, do zamieszczenia dokumentacji zdjęciowej co do wartości poszczególnych modeli opon, a nie słownych przepychanek, bo to nikomu tu nie pomaga w doborze opon i decyzji o kupnie nowych bądź używanych.