Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 22-03-2019, 00:11   #1364
mateusz36
ford::amateur

Imię: Mateusz
Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Cytat:
Napisał yaris1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
19 I 20 wreszcie wysyłka z Chin ,podejrzewam że w przyszłym tygodniu dojdą do mnie canbus-y pierwszy z Eunavi przebywał w Chinach na celnym 15 dni. Z Bosion zgubił się i wysłali nowy już niby jest w samolocie. Kable mam przerobione tylko czekać jeden z canbus będzie wysłany do jednego z kolegów z forum ponieważ nie posiadam mondeo i nie mam możliwości sprawdzenia. Więc tylko proszę uzbroić się w cierpliwość i czekać. Pisałem z ISUDAR-em na temat nowego softu lub aplikacji takich jak klimatyzacja i info o samochodzie ponieważ podejrzewam że na androidzie 8 nie działają
O proszę, sam jestem ciekaw jak będzie z innymi canbus-ami. Czyli trzeba przerabiać kostki pod canbus-y innych producentów? A ISUDAR odpisał coś konkretnego na temat softu?

Bump:
Cytat:
Napisał yaris1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To jest tylko moja opinia
Gra lepiej niż oryginał posiadam ISUDAR czekaj na inne opinie
Ja również mogę powiedzieć, że ISUDAR w porównaniu do Sony gra co najmniej tal samo dobrze, a na innych korektorach wydaje mi się, że lepiej. Z raduem też problemu nie ma, ładnie odbiera, zarówno w mieście, jak i poza.
mateusz36 jest offline   Odpowiedź z Cytatem