Temat: [Fiesta 2017- ] Nowa fiesta, jaka jest?
View Single Post
Stary 26-03-2019, 08:41   #331
rydzadam
ford::average

Imię: Adam
Model: Fiesta Active
Silnik: 1,0 Ecoboost 140 KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Nowa fiesta, jaka jest?

Cytat:
Napisał maniek_wroc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam szanownych kolegów :-)

Jestem zainteresowany kupnem Fiesty SE 1.0 EB 100KM z roku 2018 ale waham się ponieważ czytając to forum dowiedziałem się że od września 2018r mają już GPF ...sprzedawca twierdzi że ta którą chce kupić jeszcze nie ma tego filtra i stąd moje pytanie:

Jak sprawdzić czy faktycznie ten konkretny egzemplarz nie ma filtra GPF?

Nie chciał bym aby się okazało po kupnie że Pani tylko się wydawało że tego filtra tam nie ma a ja a dokładniej żona która jeździ 90% po mieście ( praca -dom -zakupy) będzie miała z nim problem.
Pójdź do "okienka obok" w salonie, czyli do działu serwisu i/lub sprzedaży części zamiennych, podaj VIN i wszystkiego się dowiesz. Mam nadzieję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sam jestem ciekaw, jak będą się spisywały GPF-y w Fordach. Ja tego problemu nie będę miał, bo codziennie przejeżdżam 2 x 40 km poza miastem,
w tym droga szybkiego ruchu, ale w mieście fakt - może się przytkać (???) A może i nie (???)
rydzadam jest offline   Odpowiedź z Cytatem