Temat: [Mondeo 2014- ] Poważna awaria silnika 1,5EB
View Single Post
Stary 30-03-2019, 20:40   #21
tomaszjan31
ford::professional

Imię: Tomasz
Model: FORD
Silnik: 2.0 tdci 2.5td 2.2 tdci
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Poważna awaria silnika 1,5EB

Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do gwarancji ... kupując nowe auto... no sorry zemściło się skąpstwo albo własna głupota
We wielu postach kolega namawia na wykupienie "gwarancji" raczej ubezpieczenia 12.
Ja w jednym samochodzie miałem kilka lat i stanowczo nie polecam, zbieg okoliczności ,że uratowałem wiele tysięcy nie dając się naciągnąć na wolne od wad podzespoły. Myślę zeby kozystać z tego ubezpieczenia to trzeba mieć wiedze o podzespołach i przy wszystkich weryfikacjach przystąpienia do programu weryfikować wszelkie uwagi, by nie zostać w samych stringach na pupie, a powiedzmy sobie szczerze nie każdy musi i potrafi, i nie każdy ma świadomość.

Ciekawą batalie stoczył kolega @TOMAS mając wspomniane ubezpieczenie 12, na szczęście miał głowę na karku, pomocnych ludzi i dużo szczęścia, bo serwis z tym ubezpieczeniem chciał mu dobrze zrobić, ale z innej stronyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sprawa ciągła sie kilka miesięcy

@tomsiw nie od dziś wiadomo, że coś z tym silnikiem jest nie halo.

Nie wiem, nie jestem w kolegi sytuacji, jednak myśle że skonsultowałbym tą naprawę z innym polecanym przez klubowiczów serwisem ford sławek katowice lub polecany przez
@slawek-kali jakiś serwis forda na żeliwnej w k-ce

Ostatnio edytowane przez tomaszjan31 ; 30-03-2019 o 20:51
tomaszjan31 jest offline   Odpowiedź z Cytatem