Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 31-03-2019, 08:24   #210
Matti_k
ford::average

Imię: Mateusz
Model: Ford Custom, Focus MK4,Transit MK8
Silnik: 2.0 Ecoblue 170 , 1.5 EB 182, 2.0 Ecoblue
Rocznik: 2017, 2019,2018
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał lysy88 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki, a jeździsz na standardowym zawieszeniu czy adaptacyjnym ? Jakbyś mógł jeszcze zdradzić jakie spalanie wychodzi Ci przy 182 KM i felgach 18 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Masz też może nagłośnienie B&O ? Warto dopłacać?

Sorki za bombardowanie pytaniami, ale przymierzam się do zmiany konfiguracjiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spalanie zależy od jazdy i czy kasuje komputer a i kto jedzie. Ale wacha się od 6.2 do 8.2 więcej nie było. Teraz po 1200 km średnie mam 8.2 głównie wieś moja. W piątek jadę w trasę do Bełchatowa to zobaczę ile to pali na trasie. Nagłośnienie B&O mam. Dla mnie gra super. Troszkę trzeba było wyregulować tony bo w salonie tak ustawili że na tylnym siedzeniu było słychać tylko basy i córka mówiła że nie słyszy nic co śpiewają lub mówią. Dźwięk jest czysty i przyjemny i jak się chce jest głośno. Zawieszenia adaptacyjnego nie mam bo mam kombi. Ale na zwykłym i 18 jest ok. Żona ma wrażliwa cześć ciała na 4 litery i nie mówi kiedy założysz zimówki więc jest ok
Matti_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem