Cytat:
|
Co do różnych urban legends w stylu "od chipa przeskoczył rozrząd" to ja jestem bardzo sceptycznie nastawiony. Pewnie że jakieś ekstremalne sytuacje się zdarzają, ale to są wyjątki, zapewne nieumiejętnie wykonany program, albo kwestia stanu technicznego samochodu. Ja od wielu lat chipuję wszystkie moje samochody i nigdy nie stało się nic złego, u moich znajomych również. Wręcz przeciwnie, zawsze te samochody palą mniej. Power Boxa mam pierwszy raz, na początku byłem do niego średnio nastawiony (traktowałem go jako półśrodek), ale jest na prawdę ok. Ale docelowo i tak będzie chip.
|
Podobnie używam boxa we wszystkich swoich samochodach począwszy od Forda Mondeo 2.0 TDCI 130 KM z 2005 r. i nie wyobrażam sobie nie zrobić podobnie z nowym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Wersje z silnikiem 1.5 EcoBoost, nadwozie 5-drzwiowe: tylne zawieszenie wielowahaczowe zastąpione zostaje zawieszeniem z belką skrętną.
|
To już jest mało zabawne. Widać księgowi zabrali się za cięcie kosztów. Jeśli okaże się, że w moim będzie belka skrętna to rezygnuję i biorę Alfę Giulie lub fokę ST.