Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 01-04-2019, 11:40   #241
potraff
ford::advanced

Imię: Wiktor
Model: Focus cztery z kartonem mleka a był mondeusz cztery
Silnik: EB
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał Fiesta Mk8 ST Line Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dokładnie, jak masz więcej mocy to nikt Ci nie każe ją cały czas wykorzystywać, ale w razie czego masz taką możliwość, to jest kwestia bezpieczeństwa. Moim zdaniem brak mocy jest bardziej niebezpieczna niż jej nadmiar.
Rację macie. Ale podchodzicie do tego, że trzeba wyprzedzać. Ja nie. Przeliczcie ile wyprzedzenie da Wam minut w trasie.
Kiedyś pracowałem jako przedstawiciel handlowy. Początkowo wszystko wyprzedzałem, później zmierzyłem czasy i wielkiej różnicy nie widziałem.
W maju jechaliśmy na komunię. Wracając A4 szwagier podobno rozpędził corolle do 200stu, ja poprzestałem na 160. Na bramkach go dogoniłem, on na lewym pasie stał w kolejce, ja jechałem prawym pasem. Byłem 15 minut wcześniej w domu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a mieszkamy 5minut obok na innym osiedlu
Cytat:
Napisał Fiesta Mk8 ST Line Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do różnych urban legends w stylu "od chipa przeskoczył rozrząd" to ja jestem bardzo sceptycznie nastawiony.
To moje domyślenia, że to mogło być po tym. Zresztą chyba w dziale Tuning było wspomniane, że w BMW się takie rzeczy zdarzają.

Bump:
Cytat:
Napisał hindus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dołożenie drugiej lampki w bagażniku kosztowało jakieś 15 zł... Serio im się to opłaca?
15zł x 1000 = 15000 zł.
Wiem, słabe to, ale księgowi to dziś mocna kasta. :/
potraff jest offline   Odpowiedź z Cytatem