Cytat:
|
Możesz podać źródło lub wrzucić pdf'a z tymi zmianami ?
|
Nie mam PDFa, dostałem to mailem bez załączników. Pojechałem tam od razu, bo mnie pewne rzeczy też nie pasują i zadałem im pytania dotyczące moich wątpliwości. To co mnie interesuje najbardziej
1. Fotele AGR - chcę domówić w zamian za pakiet Family (wykluczają się), czekam na odpowiedź
2. Czarna podsufitka - baaaardzo chcę, mam w fieście i bardzo żałowałem że nie można zamówić w Active, podobno wchodzi wraz z pakietem Blue (który mam zamówiony), czekam na potwierdzenie
3. Brak łopatek przy kierownicy - bardzo mi to nie pasuje i mnie to dziwi... Bo niby jak mam inaczej zmieniać biegi w trybie manualnym skoro jest pokrętło? Coś tutaj namieszali. Zadałem pytanie czy zamówienie pakietu przygotowującego pod montaż haka (za 400zł) sprawi że łopatki będą, lub jaka jest dopłata do łopatek, czekam na odpowiedź
Reszta zmian mnie nie dotyczy więc nie dopytywałem, ale faktycznie z ta belką skrętną w HB to przegięli... W salonie wiedzą że jak nie otrzymam wiążących informacji do 9.04 (10.04 zamykają zamówienie) to rezygnuję.