Cytat:
|
@kumpel , czterodrzwiowy to jest sedan, a na zdjęciu widziałem czerwonego pięciodrzwiowego hatchbacka.
|
Ot upierdliwy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szczególarz. Wiadomo, że 4 drzwiowa to chodziło mi o 5 drzwiową
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Czyli takie jak tu, ale też wiadomo, że w tej wersji A3 podobne jest zupełnie do niczego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ot jakieś takie pokurczone na maxa większy model Audi w kombi.
Wersja 3d mimo, że jakby wycięta siekierą z bryły lodu ma charakter według mnie.
https://www.mobile.de/pl/Samochod/Au...276006557.html
https://www.mobile.de/pl/Samochod/Au...273625870.html
Bump:
Cytat:
|
... jak sie pojawil pierwszy synek, z bolem serca zamienilem na kombi.
|
to duże te dzieci się teraz rodzą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
No i nie warto za tą cenę.
|
Zadbany markowy samochód z symbolicznym przebiegiem niestety kosztuje i to jest moim zdaniem normalna sytuacja, choć cena nominalnie wysoka, bo młodsze Mondeo za te pieniądze można kupić na przykład.
Bump:
Cytat:
|
No akurat a3 4 czy 2 drzwiowe ma taką samą linię.
To nie np. astra , gdzie oba auta różnią się znacznie.
|
Nie wiem, nie wiem, jak dla mnie każde auto niedużych rozmiarów czy Astra, Focus, Golf, czy A3 poprzecinane tym milionem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. drzwi wygląda gorzej niż 2 drzwiowe, upsss 3 drzwiowe prawidłowo.
Na marginesie to szkoda, że Focus MK3 nie zaistniał na powszechnym rynku w wersji 3d. Wiem wiem sparzyli się na brzydkim MK2 w 3d którego nikt nie kupował prawie.