Cytat:
|
A co cię tak na ałdi naszło?
|
Auto rokuje na porządnie zrobione
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Foka zostaje chyba na dłużej,bo kto to kupi. Musiał bym licznik dokręcić o 100 tys km, mam 64 tys km
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niie wiem jak to zrobić. Jeden magik powiedział, że nie ma takiej funkcji w jego oprogramowaniu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Tyle czasu wędrujesz przez rynek wtórny i żadnego konkretnego kierunku nie obrałeś?
|
Jest problem, bo ograniczając się do wydania 10 no max 10,5 tys Euro wybór zdrowych, nie kombinowanych samochodów robi się jakiś mały
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nawet jak bym mógł więcej wydać to po porostu nie chce w auto topić kasy, bo mam trochę inne priorytety.
Bump:
Cytat:
|
No chyba,że chodzi tylko o podział bryły.
|
Dokladnie, o to mi chodzi. Bryła dzielona na 4 czy na 2 drzwi. Nie chodzi o jakieś zapędy do auta sportowego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. choć z drugiej strony to Astra GTC to jedno z ładniejszych autek na tej półce.