Temat: [Ogólne] BT/VC Aktualizacja modułu
View Single Post
Stary 01-04-2019, 22:11   #433
tytusromek
ford::amateur

Imię: Marcin
Model: mondeo mk4
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: BT/VC Aktualizacja

[/QUOTE]
Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
moduły bez usb NIE obslugują BT Audio (streamingu)
Witam moje skromne trzy grosze - posiadam Mondeo mk4 z roku 2012 radio miałem fabrycznie ford 6000 z mp3 moduł BT CS7T-14D212-BB z polskim VC .Zmieniłem radio na Nawigację NX Sd wszystko działało tylko nie Bt , po przeczytaniu 400 stron - Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy zrobiłem uaktualnienie nawigacji do wersji 5,3 i zmiane mapy na mapkę 2018 rok nawigacja mi się sama spolszczyła. Kolega zmienił mi w ustawieniach samochodu ustawienie na te z pozycji 157 ze zdjecia BT zaczął działać poprawnie i o dziwo mam BT stream ? a mój moduł nie posiada Usb . Książka tel i wszystkie polskie znaki perfekt pokazywanie .Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Telefon to samsung galaxy s6 edge
Ps: Musiałem tylko zamienić dwa kabelki w białej kostce radia bo nie działał mi mikrofon.https://forum.fordclubpolska.org/att...1&d=1554149671
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg zmiana nawigacji Nx.jpg (99.3 KB, 129 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez tytusromek ; 01-04-2019 o 22:22
tytusromek jest offline   Odpowiedź z Cytatem