Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 01-04-2019, 22:31   #261
potraff
ford::advanced

Imię: Wiktor
Model: Focus cztery z kartonem mleka a był mondeusz cztery
Silnik: EB
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał Fiesta Mk8 ST Line Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Są więc sytuacje gdzie głupawe tasowanie kolumny samochodów nie przynosi żadnych efektów (poza wyższym spalaniem), ale są i takie kiedy wyprzedzanie uratuje Twoje wakacje
Wiesz, masz rację, poza tym ja nie napisałem, że wyprzedzać się nie da, że sam nie lubię. Ale mam wrażenie, że przesiadając się z mondeo z 1,8tdci ważącym o 300kg więcej nie cofnąłem się aż tak. Zresztą ja akurat jeżdżę dość dynamicznie w trasach, ale wtedy kiedy się da. Zresztą to ciężko na forum napisać, powiem tak, moi znajomi wolą ze mną jeździć, niż z osobami wolniej jadącymi.
To co pisałem odnośnie wyprzedzania, to odnosi się, że coraz większy ruch jest na drodze i często gęsto mając f1 pewnie nie dało by się szybciej pojechać.
Cytat:
Napisał Fiesta Mk8 ST Line Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale zestaw podstawowy również gra bardzo poprawnie.
Właśnie znów w porównaniu do mojego mondeo, to nawet dużo lepiej tu to gra.

Co do zegarów, mnie się podobają.
A opinia osoby, która na podstawie zegarów wydaje opinie o całym aucie...no cóż mało poważna.

Ja teoretycznie mogłem kupić mondeo mk5, w Katowicach stał taki za 91. Ale akurat mk5 w stosunku do mk4 było dla mnie, może nie krokiem wstecz, ale aż takiego przeskoku nie było. A inne auta z segmentu D...nic mi fajnego nie przychodzi do głowy. Zresztą ja osobiście szukałem mniejszego auta.

Ostatnio edytowane przez potraff ; 01-04-2019 o 22:33
potraff jest offline   Odpowiedź z Cytatem