@
Fiesta Mk8 ST Line
: Trafiłeś na bardzo ogarniętego, konkretnego handlowca - sam wysłał Ci nową specyfikację, nie mydli oczu tylko wprost pisze, że zmieniając zamówienie lądujesz na końcu kolejki, itp. itd. Gratuluję.
Dla porównania ja swojego sam poinformowałem o nadchodzących zmianach, później musiałem go poprawiać że cięcia obejmują również zawieszenie, a na końcu zostałem uprzedzony, że "dokonanie zmian (w moim przypadku chodzi o próbę dołożenia CCD) może wydłużyć czas realizacji zamówienia, ale nie musi". Jak to "nie musi", skoro wg. tego co piszesz zamówienie z automatu ląduję na końcu?
Ostatniego maila wysłałem mu wczoraj ok. 15-16. Zapytałem m.in. o adaptacyjne zawieszenie (czy wtedy na pewno będzie wielowahacz z tyłu zamiast belki) i czy wie o innych zmianach w specyfikacji niż te, które znajdują się na "Twojej" liście (żebym przy odbiorze auta za kilka miesięcy nie był zaskoczony czymś jeszcze). Do teraz brak odzewu, nawet "W tej chwili nie jestem w stanie odpowiedzieć, jak tylko czegoś się dowiem to natychmiast Pana o tym poinformuję.".
No nic, dam mu czas do końca dnia i najwyżej rezygnuję (a właściwie nie ja rezygnuję, tylko dealer nie jest/będzie w stanie wykonać zobowiązania z umowy, tj. dostarczyć auta zgodnego ze specyfikacją).