Cytat:
|
SYNC3 z tego co wiem stoi na Linuksie, wiec archiwum dla Windows Mobile for Automotive mozesz pominac.
To jest Twoj pierwszy plik install.lst:
...
|
Parafrazując klasyka "radzić każdy może, nawet jak zna się na tym DUŻO GORZEJ..."
Sync3 wykorzystuje QNXa.
A ten pierwszy "Twój plik" jest zupełnie nie z tej parafii - to pakiet techniczny z Sync2. Można baraaaardzo długo usiłować go zainstalować na Sync3. Mogę założyć się, że się nie uda....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Drugi plik to generator XMLa (nazywany przeze mnie pakietem "EHR"). Kilkukrotnie był tu wrzucany wraz z działającym i bezproblemowym autinstallem, bez potrzeby fatygowania "mających lekką schizofrenię" serwerów Forda...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak więc zanim zacznie się udzielać porad warto trochę samemu się dowiedzieć co i jak...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.