View Single Post
Stary 04-04-2019, 11:18   #112
fracek
ford::beginner

Model: Fiesta ST
Silnik: 1.6
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał vegeciak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja właśnie zrezygnowałem z zamówienia.

Gratuluję wszystkim, którzy zdążyli z zakupem przed wprowadzanymi zmianami (albo których nie dotyczą one w istotnych kwestiach, jak np. rodzaj zawieszenia). Miło było wszystkich poznać. Z sentymentu będę tu jeszcze przez jakiś czas wpadał.
Masz jakąś alternatywę na zakup ?? Co teraz... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mojego sprzedawce muszę mocno torturować o jakieś szczegóły, jedno co się dowiedziałem zmiany zawieszenia nie obejmują najmocniejszych silników EB i ON tyczy się to wersji St line i Vignale.

Mam zamówioną wersje St line kombi 1.5 EB manual, z listy wychodzi że zmiany jeśli jakieś będą to raczej niewielkie natomiast w razie "w" na czym opierać rezygnacje z zamówienie. Mam key free ale w materiałach nie ma mowy czy tyczy się to całego samochody czy tylko niektórych drzwi. To taki przykład.

Ostatnio edytowane przez fracek ; 04-04-2019 o 11:33
fracek jest offline   Odpowiedź z Cytatem