View Single Post
Stary 04-04-2019, 13:40   #119
pmis
ford::average

Model: Focus
Silnik: Zetec-S 1.6 16V & Ecoboost 1.0
Rocznik: 2004 & 2019
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał tryhp3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale to jest w cenniku na 2019 rok
Zgadza się - ale już w opisie pakietu Winter spryskiwaczy nie ma (a owszem w MY2018 był tam wyszczególniony bo mam też starą książeczkę).
Ford Polska twierdzi, że tabelka w cenniku jest po prostu błędna i zostanie poprawiona w nowej edycji.

Niestety na specyfikacji zamówienia nie ma tabelki a właśnie Pakiet Winter z grzanymi szyba, kierownicą i fotelami. Więc niestety specjalnych podstaw do większej walki nie miałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał damiancd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio czytałem, że ktoś zamówił nowego proceeda gt do produkcji i auto odebrał równo po 60 dniach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja Foczkę odebrałem po 75.

Zamówienie 16 stycznia 2019.
Wyprodukowany 12 lutego 2019.
Odebrany 1 kwietnia 2019 - w salonie był już kilka dni wcześniej.

Cytat:
Napisał fuji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sprawdziłem umowę i w ogóle nie mam tej pozycji mimo, że jest w cenniku. Ciekawe czy inni mają podobnie ?
Cytat:
Napisał fuji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zerowe. Dopiero wczoraj samochód został wyprodukowany. Teraz ok 2-3 tygodni czekania na dostarczenie do sprzedawcy. W moim przypadku jest szansa, że dysze spryskiwaczy będą podgrzewane. Jak nie to samochód będzie niezgodny ze specyfikacją Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak nie masz w zamówieniu to niestety na 99% nie będzie. Jeśli już wyprodukowany to poproś o VIN i można w ETIS sprawdzić co zamontowali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez pmis ; 04-04-2019 o 13:47
pmis jest offline   Odpowiedź z Cytatem