Cytat:
|
Ale to jest w cenniku na 2019 rok
|
Zgadza się - ale już w opisie pakietu Winter spryskiwaczy nie ma (a owszem w MY2018 był tam wyszczególniony bo mam też starą książeczkę).
Ford Polska twierdzi, że tabelka w cenniku jest po prostu błędna i zostanie poprawiona w nowej edycji.
Niestety na specyfikacji zamówienia nie ma tabelki a właśnie Pakiet Winter z grzanymi szyba, kierownicą i fotelami. Więc niestety specjalnych podstaw do większej walki nie miałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
Ostatnio czytałem, że ktoś zamówił nowego proceeda gt do produkcji i auto odebrał równo po 60 dniach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Ja Foczkę odebrałem po 75.
Zamówienie 16 stycznia 2019.
Wyprodukowany 12 lutego 2019.
Odebrany 1 kwietnia 2019 - w salonie był już kilka dni wcześniej.
Cytat:
|
Sprawdziłem umowę i w ogóle nie mam tej pozycji mimo, że jest w cenniku. Ciekawe czy inni mają podobnie ?
|
Cytat:
Zerowe. Dopiero wczoraj samochód został wyprodukowany. Teraz ok 2-3 tygodni czekania na dostarczenie do sprzedawcy. W moim przypadku jest szansa, że dysze spryskiwaczy będą podgrzewane. Jak nie to samochód będzie niezgodny ze specyfikacją Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Jak nie masz w zamówieniu to niestety na 99% nie będzie. Jeśli już wyprodukowany to poproś o VIN i można w ETIS sprawdzić co zamontowali
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.