Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 04-04-2019, 22:00   #329
stefanekmac
ford::average

Imię: stefan
Model: fokus stline
Silnik: 1500 ecoblue. 120 KM
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Mam klekota więc hałas tej listwy przy zimnym jest. Koła 18 dzis weszły , a że kombi i brak tych adaptacyjnych amorków to będzie twardo. Wg miernika wulkanizatora ciśnienie 2,6- a komp pokazuje 2,3 Czujnik otwierania klapy nogą działa tylko czasem, aż się nudzi machać stopą, zaglądałem ale nie widzę gdzie on jest. Jest dźwięk ostrzegawczy, tyle e po otwarciu...np mazda zanim otworzy. Tablet przy cofaniu faktycznie bardzo wali po oczach. silnik słaby a spalanie z 2 tys 5,2. Tempomat aktywny zbyt nerwowo hamuje gdy samochód przed nami na pasie daleko.Ostatnio miałem dachy panoramy, tu czarno bardzo-wersja STline. Położyłem ceramikę i niewidzialną wycieraczkę na szybę. Chyba wywalę z kufra tę półkę.Dla mnie za małe lusterka zewnętrzne. Kolor desert blue, atrakcyjny.Cicho w środku. Ekranik na środku mały i w sumie monochrom, jakieś niebieskie kółko z prędkością tylko jest a tak czerń i biel.Czujki dotykowe keyles w klamkach słabe, czasem trzeba dotknąć kilka razy. Gdzie nabyłeś pokrowiec na klucz ?
stefanekmac jest offline   Odpowiedź z Cytatem