Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 04-04-2019, 23:38   #333
mdmowski
ford::advanced

Imię: Maciej
Model: Focus MK4 Vignale
Silnik: 2.0 EcoBlue 150KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Ja mam w HB otwieraną elektrycznie, tyle że już nie zamykaną.
Coś dokładałeś do niego czy w standardzie to masz? Aż machnę jutro nogą, może zadziała. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie powiem, od dawna chciałem mieć elektrycznie otwierany bagażnik. Zamykanie nie jest aż takie potrzebne.

Cytat:
Napisał stefanekmac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdzie nabyłeś pokrowiec na klucz ?
Ja akurat nabyłem mały 7x11cm na pokrowceochronne. Mały, dobrze, solidnie zrobiony, wygodny. Ma mocny rzep i łańcuszek.
W porównaniu, np. Koruma wypada sporo słabiej.

Cytat:
Napisał tryhp3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Usportowiony to ST-Line. Vigniale to elegancik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A to, że też elegancik to swoją drogą. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał tryhp3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
AdBlue
Oczywiście. Poprawiłem.

Cytat:
AA w każdym aucie działa po kablu i jego wygląd też nie jest zależny od Forda.
Racja, trochę źle się wyraziłem.

Cytat:
A nie myślałeś nad czymś takim http://expero.com.pl/product/omega-immo/
Przy kluczyku trzeba nosić taką jakby dodatkową małą kartę. Mi to proponowali w salonie w Krakowie za 1500 zł, a w Tarnowie sprzedali za 800 zł. Zrezygnowałem w sumie fabrycznego autoalarmu.
Widziałem coś podobnego. To wygląda ciekawie, na pewno bezpieczne, choć trzeba dodatkowo sporo klikać.
Mam kluczyk Forda, Webasto (ciepło, więc nie noszę) i jeszcze tutaj dodatkowy pilot... Póki co pozostanę przy małym pokrowcu, ale dzięki za ciekawe rozwiązanie.

Cytat:
Napisał damiancd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Za 3-4 tygodnie odbieram idealnie takie samo Vignale, ciekawi mnie to kolorowe podświetlenie wnętrza, co dokładnie się tam zmienia?
Głównie to widać na podświetleniu uchwytów na kubki i lampek bocznych w drzwiach. Jest jeszcze parę miejsc, ale nie pamiętam które. Na pewno niektóre zostają standardowo błękitne i nie można ich zmienić.
Kolory nie zachwycają, ja stanąłem przed wyborem: czerwony czy niebieski. Żółty, różowy, błękitny, zielony czy fiolet itp. raczej dziwnie wyglądają w aucie, choć o gustach nie będziemy dyskutować. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mdmowski jest offline   Odpowiedź z Cytatem