View Single Post
Stary 08-04-2019, 11:32   #138
vegeciak
ford::advanced

Model: a
Silnik: a
Rocznik: a
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał blablawla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzisiaj dostałem informację, że wszystkie niepotwierdzone Focusy (w tym niestety mój zamówiony 06.03.2019) zostaną wyprodukowane zgodnie z rokiem modelowym 2019.75.
Co nowa specyfikacja wprowadza w Twojej sytuacji? Jakieś pierdoły typu lampeczki w bagażniku, czy coś więcej? U mnie chodziło o tę nieszczęsną zmianę zawieszenia na belkę, więc sobie odpuściłem i zamówienie wycofałem (złożyłem je niecały tydzień po Tobie - do teraz plułem sobie w brodę, że spóźniłem się raptem o kilka dni, jak widać niepotrzebnie bo i Ty nie zdążyłeś przed niekorzystnymi zmianami).

Cytat:
Napisał tryhp3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No dlaczego nie wprowadzili nowego cennika.
Też mnie to dziwi. Nawet na niemieckiej stronie Forda wisi jeszcze stary cennik. Z kolei Słoweńcy reklamują już wersję 2019.75, a na jakimś norweskim FB podają ceny wersji ST (tylko że tam mają inne podatki, więc ciężko na tej podstawie cokolwiek prognozować).

Próbowałem ponownie dać szansę Ceedowi, ale jak człowiek raz zobaczył Focusa ST-Line w kolorze Chrome Blue na 18-calowych felgach, to ciężko przekonać się do Kii Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No nic... Czekam na cennik 2019.75 i liczę, że domawiając CCD (o ile nadal będzie taka możliwość) zachowamy wielowahacz z tyłu...
vegeciak jest offline   Odpowiedź z Cytatem