Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem
Ja dzisiaj podjadę do mojego salonu i sprawdzę jak się ma moje zamówienie. Spróbuję domówić fotele AGR (zamiast Family), łopatki do kierownicy i będę czekał na potwierdzenie daty produkcji. Na pewno nie wezmę go w takiej konfiguracji jak zamawiałem, skoro okroili ją z łopatek i części Key Free. Przy okazji zmian wywalę chyba z zamówienia ładowarkę indukcyjną, bo ponoć nie jest zbyt pomocna (telefon jeździ po półeczce i raz ładuje a raz nie). Cały czas się gryzę z decyzją o kolorze. Waham się pomiędzy Chrome Blue a Metropolitan White, jestem niezdecydowany jak baba w sklepie z torebkami...
W każdym razie po zmianach poczekam z tydzień, może 2 tygodnie i zobaczę czy wskoczy nowa data produkcji. W sumie opóźnienie miesięczne jestem w stanie przełknąć, jeżeli jednak miałbym czekać dłużej niż do lipca to odpuszczam i wtedy muszę brać coś z placu, chociaż wcale mnie to nie pasuje... Pytanie tylko czy w tym tygodniu będzie się już dało zmienić zamówienie skoro oni nawet nie mają cennika? A czekać dłużej jak do 10.04 nie mogę bo wtedy zamkną moje zamówienie w takiej formie jak jest.
Ostatnio edytowane przez Fiesta Mk8 ST Line ; 08-04-2019 o 14:23
|