Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 08-04-2019, 14:43   #377
Fiesta Mk8 ST Line
ford::professional

Imię: Michał
Model: Fiesta Mk8 ST-Line, Mondeo Mk5 Turnier PS
Silnik: 1.0 EB, 2.0 ropniok
Rocznik: 2018, 2019
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

No ok, też chętnie bym poczekał do przyszłego tygodnia, tylko że moja data produkcji jest wyznaczona na 10.05 co oznacza że najpóźniej 10.04 zamykają moje zamówienie i już nie dokonam zmian. Muszę więc już działać ze zmianą, albo całkiem się wycofać i od nowa składać zamówienie jak będzie nowy cennik. Ale chyba na jedno wyjdzie, skoro dokonując zmian nawet dzisiaj ląduję na koniec kolejki...

Bump:
Cytat:
Napisał tryhp3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dopytaj jeszcze o te lampki.

Metropolis White Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A widziałeś Active w innych kolorach (brzydale) niż te na placu w Tarnowie? Wszędzie indziej mają tylko Metropolis White.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W kombi lampki chyba nie wypadają?

Widziałem tylko na tym filmie activa w chrome blue,

https://www.youtube.com/watch?v=rdyNL9vkJ_U&t=23s

i na tym

https://www.youtube.com/watch?v=_O0_EgnQBd8&t=44s

a na żywo ST Line kombi w chrome Blue. ST-Line i Active mają wbrew pozorom ze sobą sporo wspólnego jeżeli chodzi o wygląd, bo obydwa są pozbawione chromów na rzecz czarnych dodatków, co przy wyborze koloru akurat ma duże znaczenie

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Fiesta Mk8 ST Line ; 08-04-2019 o 14:51
Fiesta Mk8 ST Line jest offline   Odpowiedź z Cytatem