Są gusta i guściki. Jednym się kombi nie podoba i chcą za wszelką cenę (nawet kosztem belki) HB. Rozumiem, że HB często wystarcza i ma swoje zalety względem kombi.
Nie rozumiem i nigdy nie pojmę, co musi człowiekiem (a zwłaszcza facetem) kierować, aby świadomie, z własnej woli kupić biały samochód osobowy. Mi zostało z lat 90, ze białe jest fuj i to tylko na flotowe auta, jako podkład pod oklejenie foliami / napisami / reklamami. Używany, jak się trafi, to jeszcze rozumiem. Ale nie pojmę, jak można nowe auto w salonie kupować białe. Nigdy nie ogarnę tej dziwnej mody
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dla mnie to jeszcze gorsze, niż białe buty, na które też panuje dziwaczna moda (kilkanaście lat temu też uchodziły za obciach i wstyd było w czymś takim przyjść do szkoły
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
A ten niebieski, jak dla mnie, wygląda zacnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.