I tutaj widać jak różni są ludzie i jak różne są ich oczekiwania od (teoretycznie) tego samego samochodu. Ja wybrałem focusa pod indywidualne zamówienie akurat dla innych dodatków, których też nigdzie na placu nie można dostać choć w częsci.
Ja muszę mieć kombi (inaczej pewnie już bym jeździł Proceedem), nie chcę absolutnie diesla (inaczej pewnie już bym jeździł mondeo), koniecznie automat (tutaj akurat bez znaczenia czy dwusprzęgłówka, czy nowoczesny hydrokinetyk) i absolutnie nienawidzę skóry (inaczej już bym pewnie jeździł focusem Vignale), a już ekoskóra na tych wszystkich pseudo "półskórzanych" fotelach to dla mnie dramat (gdyby nie te pseudo świńskie wstawki w fotelach brałem pod uwagę Optimę L kombi). Ledy lub xenony muszą być, ale akurat nie te adaptacyjne z focusa (Mondeo ma fajnie to rozwiązane bez kombinacji z wycinaniem), bo jednak coraz więcej osób twierdzi (nawet w tym wątku) że jednak są one uciążliwe dla innych, co przekłada się na uciążliwość dla mnie (mruganie długimi). Pakiet Winter musi być, jak już raz posmakowałem grzanej kierownicy i stołków, a tym bardziej szyby, to ja już bez tego bym się nie obszedł (drucików nie widzę, absolutnie je ignoruję). Do tego miło by było mieć w miarę nietuzinkowy wygląd (ST-Line w desert island blue odpada), większe felgi, co najmniej 18" (ale obniżone zawieszenie i niski profil opony przy nich już nie koniecznie). Dodatki typu kamera cofania, czujniki przód, nawigacja z android auto to już chyba taki standard. A jak do tego można mieć panoramiczny dach, elektryczną klapę, czy fotele AGR, to już dostępność takich aut z placu w PL robi się niemożliwa. I chyba nikt inny nie zaoferuje tego wszystkiego w takich pieniądzach jak ford, dodatkowo w modelu świeżym, a nie takim, który właśnie schodzi ze sceny (golf, leon, octavia, 30
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Dlatego właśnie płacę, płaczę i czekam na zamówionego Active'a, ale moja cierpliwość ma oczywiście granice...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.