Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 10-04-2019, 10:41   #398
Fiesta Mk8 ST Line
ford::professional

Imię: Michał
Model: Fiesta Mk8 ST-Line, Mondeo Mk5 Turnier PS
Silnik: 1.0 EB, 2.0 ropniok
Rocznik: 2018, 2019
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

W Rosji, w Rumunii, na Słowacji i na wielu innych bogatszych rynkach można mieć Ceeda z czujnikami parkowania przód, ogrzewaną tylną kanapą, parkowaniem autonomicznym czy właśnie wentylowaną skórą w GT-Line. U nas nie. Dlatego między innymi odpuściłem Ceeda i Optimę.
Co do półskóry w focusie, macie jakieś potwierdzone info że to jest NATURALNA skóra? Większość producentów pisze lakonicznie, po prostu "skóra", zapominając dodać "eko". Szczerze powiedziawszy dotykając jej miałem wrażenie sztuczności, ale mogę się mylić. W każdym razie dla mnie to i tak bez znaczenia bo nie cierpię takich dodatków do siedzeń (miałem i nigdy więcej). Oczywiście wentylowana naturalna skóra to inna rozmowa, ale takiej to nawet focus Vignale nie posiada.

Kanikuly, bardzo się cieszę że znalazłeś na miejscu to czego oczekiwałeś. U mnie wersja Active Busines 1.5 EB A8+ te kilka zachcianek jest niemożliwa do znalezienia z placu.

Dostałem właśnie maila od Dealera że właśnie wprowadził moje zmiany, czyżby to oznaczało dostępność nowego cennika??? Podjadę tam później to napiszę co i jak.

Ostatnio edytowane przez Fiesta Mk8 ST Line ; 10-04-2019 o 10:44
Fiesta Mk8 ST Line jest offline   Odpowiedź z Cytatem